top of page

Заморожений корм - ласощі для пухнастих вихованців!

Харчування відіграє в житті улюблених вихованців важливу роль, тому не варто обмежуватись мінімальним набором провізії у вигляді сухого корму та води. Найбільше чотирилапі друзі люблять різні ласощі, і одним з таких є фарш для котів та собак. Це універсальний корм, який зробить їх щасливими та здоровими.


Чим гарний заморожений корм

Годувати свого вихованця потрібно різноманітно. Якщо ви вибираєте корм для тварин фарш, то це гарний вибір, і ось чому:


Багато білків. Такий корм багатий на вітаміни, поживні мікроелементи, а ще він дуже калорійний. Якщо ваш вихованець дуже активний і витрачає багато енергії, то поповнювати її недолік можна таким способом. Збереження поживних речовин.


Відомо, що багато продуктів проходять термічну обробку, що вбиває якщо не всі корисні


е речовини, то більшу їх частину. Якщо ж ваш вибір - заморожені корми для тварин, то про цей недолік турбуватися не доведеться.Універсальність. Як кішки, так і собаки відрізняються кардинально: це і порода, і габарити, і навіть характер. Кожному вихованцеві необхідний індивідуальний підхід, що не завжди зручно власнику. Заморожені фарші


у цьому випадку - ідеальний варіант, оскільки його із задоволенням їстимуть усі.

Варто зазначити, що такі смаколики не викличуть в улюбленого вихованця алергії. "Ласощі з села" дбає і про ідеальне співвідношення поживних речовин, щоб харчування було не тільки смачним і ситним, а й збалансованим.


Вибираємо правильний фарш

Визначимося з формулою ідеального фаршу. Досвідчені заводчики зазначають, що найкраще підходить продукт із яловичого шлунка. Добавок при цьому бути не повинно.


Якщо розглядати більш бюджетні варіанти, то допускаються легені, шкіра, печінка, жир у подрібненому вигляді.


А ось курячим кістковим фаршем годувати не рекомендується. У цьому разі продукт може містити багато кісткової тканини та кісткового мозку. Також не варто давати м'ясо-кістковий фарш, тому що він містить ще й шкуру, в якій велика кількість жиру. Такий жир шкідливий для ваших вихованців.


Якщо ви все ж вирішили годувати собаку або кішку кістковим фаршем, то робіть це в малих кількостях. Такий продукт погано перетравлюється, через це забивається шлунок і кишечник, починаються розлади травлення. Якщо фарш зовсім дешевий (а значить, складові подрібнені нерівномірно), то такі осколки кісток можуть травмувати слизову оболонку тварини.




Важливі рекомендації

Щоб ваш вихованець був здоровим і щасливим, дотримуйтеся мінімуму правил щодо фаршу. Продукція від "Ласощі з села" вирізняється якістю, але якщо в процесі зберігання фарш став видавати неприємний запах, змінив колір, то його краще викинути. Такі зміни часто пов'язані з неправильною температурою зберігання. Заморожені м'ясні фарші для собак та інших чотириногих друзів зберігайте в морозильнику.


Якщо ви придбали продукт у сумнівного продавця, то краще його проварювати. У такому разі загубиться частина корисних властивостей, але ви будете впевнені в безпеці корму (хоча можна від самого початку купувати його в "Ласощі з села" і не турбуватися про якість).


Безумовно, заморожений фарш для ваших вихованців буде справжніми ласощами. Балуйте своїх тварин, і вони вам віддячать грайливістю, любов'ю і щасливим виглядом!


bottom of page