top of page

Переваги натурального харчування для домашніх тварин


Правильне харчування відіграє важливу роль для здоров'я як домашньої тварини, так і людини. Саме тому господар, який дійсно любить і цінує свого улюбленця, буде купувати для нього дійсно якісні та натуральні корми, розроблені з урахуванням потреб організму тварини.

Також велике значення мають різноманітні ласощі для тварин, за допомогою яких можна не тільки потішити улюбленця ласощами, а й скорегувати його поведінку в потрібне вам русло.

Види кормів для домашніх тварин

Зараз на ринку харчування для домашніх тварин існує кілька основних класів кормів, які дозволяють оцінити якість продукції за використовуваними інгредієнтами. Вони діляться на такі види кормів:

  • економ класу;

  • преміум класу;

  • супер-преміум класу;

  • корми холістики.


Сухі та вологі корми економ класу не відрізняються особливою якістю. У їхньому складі нерідко використовуються хімічні добавки: консерванти, підсилювачі смаку, барвники тощо. До того ж замість м'яса може бути присутня соя. Чисте м'ясо виробники таких кормів практично не використовують, віддаючи перевагу субпродуктам низької якості. Однак і їх частина становить лише малу частину від загального обсягу корму.

Незважаючи на назви, корми преміум-класу - це компроміс між якістю і ціною. Однак у такому кормі значно менша кількість хімічних домішок, а от частина м'яса в кілька разів збільшується - до 25-30%. Також виробники додають різноманітні злаки, трави, фрукти та овочі, які дають змогу додатково наситити організм тварини корисними вітамінами та мінералами.

Для корму супер-преміум класу використовується виключно м'ясо високої якості або субпродукти з високою поживною цінністю - серце, печінка, язик. Такі корми пропонують цілий вітамінний комплекс для тварини, проте їхня вартість досить висока.

Корми холістики нічим не відрізняються від людського харчування. Для їх виробництва використовуються тільки найкращі продукти та інгредієнти. Однак дозволити собі купити такий корм для власного улюбленця зможе не кожен.


Особливості ласощів та вологого корму "Ласощі з села"

Компанія "Ласощі з села" пропонує для своїх клієнтів не тільки різноманітні ласощі для тварин, а й збалансовані корми, за допомогою яких можна сформувати повноцінний раціон для вашого улюбленця.

Склад наших вологих кормів відрізняється використанням 100% натуральних інгредієнтів. Використовується тільки якісне м'яса і субпродукти з високою поживною цінністю, що дозволяє віднести корми "Ласощі з села" до класу супер-преміум. Однак відмінною особливістю нашої продукції є вигідна вартість, яка помітно нижча за ціну корму аналогічного класу. З нашою допомогою ви зможете підібрати для вихованця висококласне корисне харчування і заощадити при цьому.

Також в нашому асортименті ви зможете відшукати сушені ласощі для собак, за допомогою яких проведення тренувань і корекції поведінки стане набагато простішим. Засушені субпродукти є додатковим джерелом корисних вітамінів і мінералів, тому ваш вихованець обов'язково їх полюбить.

Якщо вам необхідно купити корм для собак і кішок, то кращого місця, ніж компанія "Ласощі з села", вам не знайти. Ми продаємо виключно якісну і сертифіковану продукцію з натуральних матеріалів за низькою ціною, оскільки самі займаємося її виготовленням.

bottom of page