top of page

Собачі ласощі - позитивне підкріплення та корисне харчування

Кожен відповідальний господар бажає для свого вихованця тільки найкращого. Однак основним завданням власника домашньої тварини є не тільки організація правильного харчування, а й корекція поведінки, яка дає змогу вивести улюбленця на новий рівень і вберегти його від великої кількості небезпек. І дійсно досвідчені заводчики собак створюють умови, в яких поєднують приємне з корисним. Для цього вони використовують різноманітні ласощі та сушеності для собак.

Ясна річ, що такий тип продуктів не може використовуватися як основне харчування. Для цього краще купити комбіновані вологі або сухі корми, при цьому не забуваючи використовувати вітамінні та мінеральні добавки, які ще більше наситять організм тварини корисними мікроелементами. Однак натуральні сушені ласощі для собак дають змогу не тільки доповнити раціон улюбленця, а й використовувати їх як позитивне підкріплення правильного харчування.



Переваги використання ласощів

Ясна річ, що різноманітні сушені ласощі для домашніх тварин можна просто використовувати як ще один спосіб, щоб потішити улюбленця дійсно смачною їжею. Однак, як уже йшлося вище, досвідчений заводчик має використовувати будь-який інструмент для того, щоб отримати результат від свого улюбленця у вигляді правильної поведінки та виконання нових команд.

Тому, якщо ви вирішили ввести в раціон свого собаки сушені ласощі, то з упевненістю розраховуйте на такі переваги:

інструмент для позитивного підкріплення - за допомогою сушеного м'яса ви зможете дати знати собаці, що він правильно виконує трюк або ж коректно реагує на певну ситуацію;

джерело корисних мікроелементів - ласощі виготовляються з натуральних субпродуктів тваринного походження, тому їхнє використання є ще одним способом додати в харчування тварини корисних вітамінів і мінералів;

якщо вашу собаку ще потрібно привчати до туалету, повідця або намордника, то ласощі є ще одним способом значно полегшити цей процес.


Сушені ласощі для собак від "Ласощі з села"

Ласощі для собак замовити ви можете в компанії "Ласощі з села", яка сама займається виготовленням продукції виключно з натуральних інгредієнтів. Весь виробничий процес відповідає сучасним стандартам. Саме за його допомогою ми пропонуємо найпривабливіші ціни на ринку, враховуючи, як роздрібні продажі, так і оптові.

Якщо ви вирішили порадувати власного улюбленця смачними ласощами, в нашому асортименті товарів ви можете відшукати:

  • яловичину (трахея, легеня, печінка, нирка, вим'я);

  • бичаче м'ясо (насінники і пеніси);

  • м'ясо ягняти (легені) і багато іншого.

Ці сушеності для собак дають змогу створювати найоригінальніші комбінації з абсолютно різного м'яса, що дає змогу урізноманітнити харчування вашого улюбленця. До того ж це дає змогу відшукати саме ту закуску, яка припаде вашому собаці до смаку.

Компанія "Ласощі з села" виготовляє власну продукцію виключно з натуральних інгредієнтів без використання хімічних добавок: консервантів, барвників, підсилювачів смаку та багато іншого. Також склад продукції виключає наявність сої.

Замовивши сушені ласощі "Ласощі з села", ви можете очікувати поставок цих ласощів для вашого собаки протягом декількох днів.

bottom of page