top of page

Для чого потрібні ласощі для собаки?

Приводячи в дім маленького чотирилапого друга, важливо правильно спланувати його раціон. Якісні корми - це основа харчування будь-якого домашнього улюбленця, проте іноді так хочеться потішити цуценя чимось особливим (як дітей тішать цукеркою або морозивом). У такому разі на допомогу приходять ласощі для собаки - спеціальна продукція, створена для того, щоб побалувати вихованця.

Що таке ласощі для собак?

Ласощі для собак - це найчастіше висушене м'ясо або субпродукти, які зберегли свої смак і користь. Їх головна перевага полягає в зручній формі випуску - ви можете діставати їх поштучно і давати собаці на прогулянці або вдома, їх не насипають в миску, а скоріше використовують як смачний і що найголовніше корисний додаток до основного типу харчування.

Натуральні ласощі для собак сьогодні представлені в широкому асортименті сушеностей:

- легені;

- трахеї;

- рубець;

- вим'я;

- печінка;

- нирки;

- хвіст тощо.

Це 100%-ва натуральна продукція, яка припаде до смаку будь-якому собаці. Крім того, сушене м'ясо і субпродукти містять масу корисних речовин і насичують організм тварини корисними мікроелементами.


Коли їх використовують?

Сушеності для собак сьогодні популярні у багатьох власників тварин. І це не дивно - ця продукція має цілу низку переваг:

1. Натуральний склад без шкідливих добавок на кшталт ароматизаторів, барвників, підсилювачів смаку тощо.

2. Широкий асортимент продукції. Ви зможете знайти ласощі, які припадуть вашому чотирилапому ругу до смаку.

3. Підходять для всіх порід і вікових груп вихованця.

Ще однією перевагою ласощів є їхня багатофункціональність. Власники собак використовують їх із найрізноманітнішими цілями:

1. Щоб побалувати вихованця. Хочете іноді радувати улюбленця смачною їжею, але знаєте, що собаці не можна сосиски або печиво? Краще використовуйте спеціальні снеки.

2. Для урізноманітнення раціону. Сушеності (особливо субпродукти) часто використовуються як доповнення до корму. Далеко не всі тварини вживають норму вітамінів і мінералів на день. Тож ласощі дають змогу додати в раціон корисних мікроелементів. Головне пам'ятайте - смаколики дуже калорійні і їх слід давати дозовано.

3. Під час дресирування або коригування поведінки. У процесі навчання вихованця важливо використовувати позитивне підкріплення. І ласощі стануть ідеальним варіантом. просто візьміть їх із собою на дресирування і давайте в разі, якщо собака правильно виконає команду.

4. Для профілактики зубного каменю. Тверда їжа позитивно впливає на зуби тварини. Особливо якщо собака їсть переважно м'яку їжу. Цуценята особливо люблять таку продукцію в період формування зубів - ласощами можна почухати ясна.

5. Для відволікання уваги. У дорозі або в довгій черзі від собаки вимагається максимум розуміння і спокою. Однак не всі тварини відрізняються посидючістю. Щоб трохи відволікти вихованця, краще дати йому трохи сушеностей.

6. Щоб дати собаці ліки. Багато тварин відчувають, коли ви додаєте їм у їжу ліки. Ласощі мають більш виражений аромат за рахунок чого у вас з'являється можливість приховати таблетку або краплі.

Як бачите, смаколики для собак - це не тільки доповнення до корму. Це ще й корисні продукти, які можна використовувати у виховних цілях. На нашому сайті представлений широкий асортимент різноманітних сушеностей для вашого чотирилапого друга. Побалуйте домашнього улюбленця високоякісною та смачною продукцією з м'яса.

bottom of page